INFLUENCER - Astor
Varenummer: 5587
.
DKK 850,00 / stk
DKK 680,00 ekskl. moms
 •  
Her er en virkelig underholdende mentalrutine, som du vil forbløffe all med. To tilskuere får helt frie valg. Dine første forudsigelser er sjove (og lidt dumme). Den sidste vil sparke benene helt væk under dit publikum!


Mere information

 • Vi har fået vores ungarske ven, Astor, til at lave en lille serie af hans populære mentalnummer INFLUENCER på DANSK!

  Det involverer to tilskuere der hver foretager et fuldstændigt frit valg. Den første forudsigelse er lidt dum, men giver et godt grin. Den næste forudsigelse ligeså. Den perfekte opbygning for klimakset, hvor den sidste forudsigelse rammer fuldstændig plet! Den perfekte mentalrutine til en mindre forsamling.

  Du viser tre kuverter med geometriske figurer: en gul trekant, en grøn kvadrat og en rød cirkel. Først får du en kvinde i selskabet, til helt frit at vælge én af de tre figurer. Derefter gør en herre det samme.

  Lad os sige, at kvinden valgte den gule trekant. Indholdet tages op af kuverten og du viser hende forudsigelse, hvor der ganske rigtigt står:  ”Du vil vælge TREKANTEN”. Herren vælger måske kvadraten, og når du tager den grønne plade op og viser den til ham, står der ”Du ville vælge KVADRATEN”. Dumt og sjovt… men nu til magien.

  Du trækker indholdet op af den tiloversblevne kuvert, der blev tilbage til dig – den med den røde cirkel. Og når publikum læser hvad der står, vil de stensikkert kvittere med et bifald:

  På kortet står:
  Jeg vil stå tilbage med CIRKLEN
  Kvinden vil vælge TREKANTEN
  Herren vil være FIRKANTEN
  !

  Hemmeligheden er genialt udtænkt og stensikkert. Der er masser af muligheder for sjove kommentarer og spil med de to tilskuerne, der kan ændre deres valg indtil sidste øjeblik. Du kan have dem med på scenen, lade dem sidde blandt publikum – eller udføre det via zoom.

  - Super let at lære og udføre.
  - Tilskuerne har 100% frit valg.
  - Kommer med alt du skal bruge.

  Du kan INFLUENCER med overalt, og det vil være en sikker succes for et mindre publikum for 5-50 personer. Perfekt til firmafesten, konfirmationen, fødselsdagsfesten eller brylluppet. 

  Du modtager alt, klar til brug komplet med udførlig videoinstruktion. Det eneste du måske derudover får behov for, er f.eks. tre glas at læne kuverterne op ad.
  Det er lavet i rigtig god og solidt kvalitet, og hvis du passer på rekvisitterne, vil de kunne holde til mange års flittig brug, gode grin og forløsende bifald.