INVISIBLE TOUCHES - Lior Manor
Varenummer: 4680
.
DKK 195,00 / stk
DKK 156,00 ekskl. moms
 •  
Der er ikke meget der kan slå effekten, hvor en tilskuer føler at du rører ved ham - uden at du gør det. Lær præcis hvordan det kan lade sig gøre, med den israelske legende Lior Manor. Komplet med hjælpemiddel.


Mere information

 • “One of the strongest things you can EVER perform — I guarantee it.” Lior Manor

  Som tryllekunstner er det altid interessant at høre, hvilke effekter lægfolk fremhæver, når de omtaler en kollegas optræden. Det er forbavsende ofte, at det er en rutine over "Invisible Touch" temaet, der har bidt sig fast i deres erindring. Nu har du den bedste mulighed for at lære alt hvad der skal til, for at opbygge din egen personlige "PK Touch" rutine.

  Din læremester er Lior Manor, en af Israels førende mentalister. Han har igennem 30 år udført forskellige variationer af effekten, hvor du rører ved en tilskuer, mens en anden føler det. Det har en fantastisk virkning og kan både udføres close-up for to personer eller på de største scener for 2000 personer.

  Du modtager hjælpemiddel og over en times online undervisning med mesteren selv. Du får alle de tips og detaljer der har akkumuleret sig gennem tusindvis af optrædener. Det her er så godt, så selv folk som Derren Brown og David Blaine sværger til Liors teknikker og præsentation. Hvad enten du er professionel eller først lige er begyndt at prøve kræfter med mentalmagien, vil du dette være et mesterligt køb. 

  “Crazy good.” Peter Turner

  “One of the driving forces in mentalism for over three decades.” Bob Kohler

  “Lior is a brilliant thinker.” Banachek

  “Lior Manor is a true genius. Not only he did invent some of the world’s most powerful mentalism effects and routines, he is also a brilliant performer with tons of experience in the real world!” Haim Goldenberg

  “In a league of his own” Marc Salem

  “When Lior speaks, the world’s top mentalists stop and listen.” Brett Barry

  “The secrets that Lior shares are worth ten times the price!” Yigal Mesika