IT'S IN MY GENES - Michel
Varenummer: 4990
.
DKK 665,00 / stk
DKK 532,00 ekskl. moms
 •  
Herlig ny stand-up rutine, der kan gå direkte ind i dit repertoire. På en sjov måde viser det sig, at du har forudsagt fire forskellige ting frit valgt af publikum og en tilskuer på scenen. Ret genialt udtænkt. Kommer komplet og klar til brug.


Mere information

 • Det er ikke så ofte, at der kommer den her slags nye praktiske, underholdende og gennemarbejdede stand-up rutiner. ”It’s in my Genes” fra argentinske Michel, bonner positivt ud på alle parametre og er lige til at tage med på programmet.

  Du kan f.eks. starte sådan her: "Af og til spørger folk mig, om de magiske evner går i arv... Jeg har selv en søn på (indsæt selv) år. Han kunne ikke komme med i aften, men alligevel skal vi nu sammen teste, om han måske har arvet lidt fra sin far…”

  Du får herefter en tilskuer på scenen. Lad os sige, at han hedder Tom. Du viser en stor gul kuvert med teksten ”Vælg et tal imellem 1 og 100”. Du får Tom til at pege på en tilfældig tilskuer blandt publikum og personen nævner et helt tilfældigt talt. Tallet skrives på en post-it note, der placeres i Toms højre hånd.

  Den gule kuvert åbnes og inden i den ligger en mindre grå kuvert. Her står: ”Vælg et bogstav”… Igen peger Tom på en tilfældig tilskuer, der nævner et helt vilkårligt bogstav. Bogstavet skrives på en ny post-it-note, der placeres midt på Toms brystkasse.

  Inde i kuverten ligger en æske med et spil kæmpekort, hvorpå der er trykt alverdens flag. En anden tilskuer holder fast på æsken, mens Tom helt frit vælger et af flagene – f.eks. Canada – som han holder i sin venstre hånd.

  Ud af kortæsken fisker du nu en kuvert, som du forklarer, at din søn lavede idag, da han hørte at du skulle ud og trylle (for dette fine selskab). Kuverten åbnes og i den ligger en sammenfoldet tegning… og hold dig fast: den viser Tom (ja – hans navn står på ryggen), der holder et tal i den ene hånd, har et bogstav på trøjen og et flag i den anden hånd – alt stemmer 100%!

  Du kan selvfølgelig give tegningen til tilskueren, som tak for hjælpen.

  Det her er den mest praktiske og fair ”confabulation” rutine du har set. Den er vredet helt rigtigt til, efter mange år på Michels preofessionelle repertoire.
  Perfekt for små såvel som større selskaber (f.eks. julefrokoster eller konfirmationer) – og den kan endda også fint fungere for et blandet familiepublikum.
  Den er oven i købet super let at vise. Alt er logisk opbygget og du kan koncentrere dig helt om at servere den på bedst mulige måde.

  Du modtager alt hvad du skal bruge helt klar til brug. Teksterne uden på kuverterne er på engelsk, men det er let at klistre en tekst over med din egen skrift. Du modtager et par af tegningerne, men du får sammen med instruktionen adgang til en pdf, så du let selv kan trykke så mange du ønsker (hvis du da ikke selv til tegne dem).

  What's not to like?