JET - Bond Lee & ZF Magic
Varenummer: 6325
.
DKK 2.950,00 / stk
DKK 2.360,00 ekskl. moms
 •  
Bond Lee og ZF Magic har med "JET" kombineret en elektronisk kortfontæne og en "flash-pot". Samme rekvisit kan altså både skyde en kaskade af spillekort 8 meter op i luften - og affyre en ildkugle. Kan styres med remote, timer eller manuel betjening.


Mere information

 • Når det kommer til klassisk scenetrylleri og manipulationsakter er både pyroeffekter og kortfontæner populære elementer. Nu har Bond Lee og ZF Magic kombineret de to ting i et samlet og effektivt apparat. Vi er glade for at præsentere vores professionelle kunder og sceneartister for... "JET". 

  JET-kortfontænen er konstrueret med meget stærk motor, der skyder kortene op til otte meters højde! Apparatet er også designet til at sprede kortene ud i en bred vinkel, der gør det til en endnu mere visuel og flot effekt. 

  Men JET kan samtidig også være dit nye hjælpemiddel når det kommer til pyrotekniske sceneeffekter. Du kan afslutte kortfontænen direkte med et flash, eller anvende den selvstændigt til at producere en sky af ild - eller i stedet bruge den som en konfetti-kanon.

  Du kan styre JET på tre forskellige måder. Med tryk direkte på enheden, med  fjernbetjening (med en rækkevidde på 20 meter) eller med timer, alt efter hvad der passer bedst til din akt. Den kompakte størrelse gør at du kan placere mange steder - i en høj hat, en servante eller måske bag en stol. 

  Batteriet holder op til 100 optrædener på én opladning og der er et display der tydeligt viser, hvornår det er tid til en ny opladning. 

  JET kommer i solid transportkuffert sammen med videoinstruktion. Et rekvisit skabt til professionel sceneoptræden. Der medfølger hverken kort, pyro eller konfetti.