JUMPING STOOL 2.0 - fra Pegani
Varenummer: 262NY
.
DKK 1.050,00 / stk
DKK 840,00 ekskl. moms
  •  
Den perfekte afslutning - i ny forbedret version til den professionelle artist. Taburetten falder sammen, for derefter at hoppe op i din hånd. Anbefales af entertainere over hele verden.


Mere information

  • Nu i ny forstærket version!

    På scenen står en almindelig taburet. Den optrædende stiller sig med foden på den og begynder at snakke. Langsomt synker stolen sammen, indtil den til sidst er helt flad. Kunstneren tager foden til sig, og i det samme springer stolen højt op i luften, hvor han griber den!

    Læg en plade eller en taske på stolen og du kan bruge den som bord eller servante gennem forestillingen. Som afslutning fjerner du tasken med den ene hånd, sætter foden på stolen, der hopper op i den anden hånd. Buk og exit... Et perfekt klimaks på et perfekt show.

    Jacob Høj fra Pegani har gennem årene fremstillet flere hundrede Jumping Stools, der er solgt til tryllekunstnere og entertainere over hele verden, ikke mindst takket være Jeff McBride, der flittigt anbefaler den. Nu kan vi tilbyde en ny opgraderet model, specielt beregnet til den professionelle optrædende, hvor den skal holde til hundredevis af shows. Den nye model udmærker sig ved, at stængerne er fremstillet i metal og samtidig er lavet, så elastikkerne er lettere at skifte, om der skulle blive behov derfor. Stolen fremstår stadig lige elegant i lyst olieret træ og med kraftigt møbelstof.

    Vi er en hel del entertainere, der kan skrive under på, at Jumping Stool er GULD!