LUMINOUS EARS - Juan Mayoral
Varenummer: 339
.
DKK 295,00 / stk
DKK 236,00 ekskl. moms
  •  
Du har set D'lite og ved hvilken effekt den har på publikum?! Fint - så prøv at forestille dig følgende: Til sidst i din rutine stopper du ildkuglen ind i munden og sekundet efter lyser dine ører rødt!


Mere information

  • Du har set den magiske ildkugle - "D´Lite" - og ved hvilken effekt den har på publikum?! Fint - så prøv at forestille dig følgende: Til sidst i din rutine stopper du ildkuglen ind i munden og "synker den", hvorpå begge dine ører straks begynder at lyse rødt! Du drejer på næsen og lyset går ud igen.

    Du kan tænde for dine ører enkeltvis eller for begge på een gang. Det elektroniske hjælpemiddel er godt skjult, driftsikkert, let at sætte på og kan f.eks. styres fra din lomme. Alt hvad det kræver, er lidt hår på hovedet...

    Juan Mayorals "Glowing Ears" kan bruges alene eller i forbindelse med Pro Light og Lights from Anywhere. Denne udgave er produceret af Juan Mayoral i Spanien og er den bedste version du finder.

    Det ser virkelig morsomt ud! Som et sjovt gag i selskabslivet eller som et komisk indslag i din forestilling. Måske kan du huske den fra Rune Klans show TVIVL.