MAGNETIC LINKING RINGS DELUXE
Varenummer: 4916
.
DKK 1.550,00 / stk
DKK 1.240,00 ekskl. moms
 •  
Hvis du har ønsket dig det ultimative sæt "Linking Rings", så har du fundet det nu. Komplet sæt med 4 eller 8 kraftige 30 cm. ringe i bedste kvalitet og med ny magnetlås, så de alle kan vises helt close-up.


Mere information

 • Nu har vi igen en lille portion af den her deluxe version af "Linking Rings". I samme fine kvalitet som vi tidligere har haft nogle få sæt af, fra den hedengangne japanske producent Mikame. Disse er produceret ved JL Magic i Sydkorea.

  Her har du et super lækkert og professionelt sæt ringe til det legendariske nummer, der på dansk er kendt som "Ringspillet" eller "De Kinesiske Ringe". Ringene er i rustfri stål med hul kerne, så de ikke vejer så meget. Samlingerne er helt usynlige og den specielle ”nøglering” er med magnetlås, så den let kan samles og tages fra hinanden igen. Du kan altså når som helst vise alle ringene frem, helt tæt på og hængende på blot en finger.

  Vi har ringene på lager i den store størrelse med kraftige 10 mm. ringe, der måler 30 cm. i diameter. Ringene kommer i lækker transportpose med lynlås.

  Du kan også vælge om du ønsker:

  Et sæt med 4 ringe hvor der medfølger
  1 nøglering
  1 normal ring
  1 dobbelt ring

  Eller det komplette store sæt med 8 ringe bestående af
  1 nøglering
  2 normale ringe
  1 dobbelt ring
  1 triple ring

  Med det sidste sæt får du ALLE muligheder for forskellige rutiner – med 2, 3, 4, 5, 6 eller alle 8 ringe i spil.

  Den indbyggede magnetlås i nøgleringen kan du udnytte, hvis du har lyst. Du kan altså anvende ringene på helt normal vis, men når som helst kan du aktivere låsen og vise publikum ringen mere frit og overbevisende, end du nogen sinde før har kunnet.

  Der medfølger ingen instruktion, men der findes jo mange gode beskrivelser og rutiner, både i litteraturen og på DVD og online. Vi anbefaler Daryls Linking Ring DVD, der både viser mange forskellige greb og kommer med flere bud på præsentationer.