MAGNETIC SPIRIT SLATES - DE-LUXE
Varenummer: 2873
.
DKK 950,00 / stk
DKK 760,00 ekskl. moms
  •  
Åndetavlerne har holdt sig på programmet ved tryllekunstnere og mentalister gennem årtier. Det er en rekvisit der kan bruges på SÅ mange forskellige måder. Her har du et flot sæt, der fungerer ved hjælp af magnetisme.


Mere information

  • Åndetavlerne har holdt sig på programmet ved tryllekunstnere og mentalister gennem årtier. Det er en rekvisit der kan bruges på SÅ mange forskellige måder. Her har du det fineste sæt vi endnu har haft i hænderne. Fremstillet i stor størrelse (26 x 33 cm.) med smukke mahogni rammer. Hemmeligheden fungerer automatisk ved hjælp af et nyt og smart magnetsystem, der også gør, at tavlerne efter forvandlingen kan håndteres helt frit.

    Tryllekunstneren viser to sorte blanke tavler fra begge alle sider. Han lægger et lille stykke kridt ind imellem tavlerne og forsegler dem med en elastik, inden han beder en tilskuer om at opbevare dem. Når elastikken senere fjernes og rammerne tages fra hinanden, står der nu med store bogstaver navnet på et valgt kort, en person, et tal, en by - eller hvad du nu har valgt at anvende i din præsentation. Du kan også starte med at lave en forkert forudsigelse, sætte rammerne sammen og når de tages fra hinanden igen, har skriften selv rettet sig til det rigtige!

    Bemærk at du skal anvende den bløde type kridt sammen med tavlerne her. Du kan komme til at ridse dem, hvis du anvender hårdt kridt.