MAH JONG BOX - Arsene Lupin
Varenummer: 3052
.
DKK 17.500,00 / stk
DKK 14.000,00 ekskl. moms
  •  
Den professionelle polske illusionist Arsene Lupin, har fået fremstillet et begrænset antal af denne praktiske og imponerende illusion. En moderne "sabelkasse", hvor publikum hele tiden kan se assistentens ben og hænder.


Mere information

  • Den professionelle polske illusionist Arsene Lupin, har fået fremstillet et begrænset antal af denne praktiske og imponerende illusion.

    Assistenten sætter sig ind et kabinet, hvor hun kun lige kan være. To plader sættes ned foran hende, men publikum kan hele tiden holde øje med hendes ben og hænder der stikker ud. Nu stikker tryllekunstneren i hurtigt tempo 7 solide metalplader og to spyd igennem kassen på kryds og tværs. Det ser fuldstændig umuligt ud! Ikke desto mindre kan assistenten under hele seancen vippe med både fødder og hænder. Når det hele atter tages ud, sidder hun stadig på sin plads - præcis som fra starten, og behøver vi sige det - hun er helt uskadt.

    Illusionen kræver ikke årelang træning, hverken fra assistenten eller tryllekunstneren, og så kan den vises med publikum hele vejen rundt. Du modtager en illusion der er solidt bygget, i smart design og lige klar til brug. Her er intet at samle og stadig fylder den ikke mere end den kan ligge bag i en stationcar.

    Den leveres komplet med praktisk beskyttelsepose til transport. En helt igennem professionelt rekvisit, for dig der ønsker noget helt særligt på programmet. Den kommer sammen med videodemonstration af Arsene Lupin selv.

    På lager og klar til levering.