MILK WONDER PERFECT - Herbert von der Linden
Varenummer: 3390
.
DKK 395,00 / stk
DKK 316,00 ekskl. moms
  •  
Nu tilbage! Herbert von der Linden har udviklet den bedste version af det klassiske mælkeglas, hvorfra du kan hælde mælk, og derefter trylle det væk. Ikke alene er glasset lidt større end normalt, det altid er klar til brug – uden forberedelse!


Mere information

  • Herbert von der Linden har gjort sig umage og udviklet den bedste version af det klassiske mælkeglas, hvorfra du kan hælde mælk, og derefter trylle det væk. Ikke alene er glasset lidt større end normalt, hvilket gør at effekten kan ses tydeligt selv fra store scene. Den helt store fordel ligger i, at det altid er klar til brug og ikke kræver nogen forberedelse! Den specielle mælk løber i et lukket system og kommer i virkeligheden aldrig ud af glasset, så du undgår altså med denne metode, at skulle operere med mælkekartoner eller mælkeolie. Virkelig smart og praktisk!

    Effekt: Du viser et stort glas fyldt med mælk. Du hælder mælk ned i et kræmmerhus af avispapir, en tilskuers kasket eller måske ind af øret, indtil kun en smule er tilbage i bunden af glasset. Mælket kan herefter forsvinde sportløst eller måske forvandles til noget helt andet. Du kan dog lynhurtigt få mælken til at komme tilbage til glasset igen.

    Milk Wonder Perfect er 14 cm. højt og 9 cm. i diameter. En professionel rekvisit i god og solid kvalitet.