MINI CHANGE BAG
Varenummer: 2165A
.
DKK 150,00 / stk
DKK 120,00 ekskl. moms
 •  
Her er det helt rigtige værktøj, hvis du skal lave table-hopping eller walk-around underholdning for børn. En changerpose i en størrelse, så den kan ligge klar i en inderlomme.


Mere information

 • Her er det helt rigtige magiske værktøj, hvis du skal lave table-hopping eller walk-around underholdning for børn. En "tryllepose" i en størrelse, så den kan ligge klar i en inderlomme. Brug den til tørklæder, reb, små sedler eller noget helt fjerde. Sammen med posen modtager du Steen Peganis rutine med balloner:

  Du får to børn til hver at stikke hånden ned i posen og tage en ballon op. Én hvid og en rød. Derudover er posen tom og du beviser det ved at lyne den op i bunden. (Du glemmer at lyne den igen, så når du stikker hånden ned i posen, fortsætter den lige igennem og ned i din lomme, hvorfra du f.eks. trækker dine bilnøgler op igennem posen...)

  Ballonerne lægges tilbage i posen og efter et par trylleord er det utrolige sket - den hvide ballon er blevet rød og den røde hvid. Du forklarer at det sværeste er at trylle dem tilbage igen. Du prøver men det går tilsyneladende helt galt, for når ballonerne tages op, er de smeltet sammen du står med to stk. to-farvede balloner. Du kan herefter puste ballonerne op og evt. give ballonerne til dine medhjælpere.

  Du modtager den lille smarte "changerpose" komplet med balloner og forklaring.
   
  Hvis du får brug for flere af de sammensmeltede "Superagate balloner" til uddeling, kan de købes her.