NÅL GENNEM BALLON
Varenummer: 298
.
DKK 125,00 / stk
DKK 100,00 ekskl. moms
  •  
Et klassisk nummer, der altid giver gode reaktioner ved publikum. En stor rund ballon pustes op, hvorpå du introducerer en kæmpe nål på 40 cm.. Langsomt men sikkert stikker du nu nålen tværs igennem ballonen - uden at den sprænger!


Mere information

  • Du beder en tilskuer om at puste en stor glasklar ballon op. Du tager derefter en stor blank nål frem, og opfordrer publikum til at holde sig for ørene. Nålen stikkes nu direkte igennem ballonen - men uden at den sprænger!

    Du kan stikke den helt igennem og ud på den anden side. Du kan lade en tilskuer forsøge at gøre det samme. Men så snart han rører ballonen med nålen, sprænger den.

    Det er ikke den version med tape på ballonen :-)

    Nålen er speciallavet og der er mulighed for at binde en snor i enden af den, så nummeret bliver endnu mere visuelt. Leveres komplet med nål, 12 balloner og udførlig instruktion på dansk og engelsk.

    Du kan købe yderligere 12 ekstra af de transparente balloner i 11" her, eller du kan anvende de store 16" balloner fra Qualatex, der både kan købes transparente eller kulørte (de kulørte skal ikke pustes helt op).