NEW COMEDY PICTURE FUN
Varenummer: 206B
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
 •  
Her er en ny variant af et særdeles populært nummer, hvor en medhjælper oplever det på én måde, og publikum på en anden... En rutine der altid tager kegler for et børne- og familiepublikum. Leveres komplet.


Mere information

 • Her er en ny variant af et særdeles populært nummer fra England.

  Et barn inviteres op på scenen og du forklarer, at han om et øjeblik skal vælge et billede og du (som den kloge tryllekunstner du er) vil vide præcist hvad det er for et. Når tilskueren står ved din side, viser du publikum din forudsigelse - et kæmpekort med billedet af en hest. Kortet placeres med bagsiden ud af i en åben ramme.

  Du tager derefter en stak med 10 kæmpekort frem, og viser forsiderne til publikum, der griner lidt, for alle 10 kort forestiller samme hest! Du vender kortene med bagsiden opad, og beder nu tilskueren om at vælge et tilfældigt (?) kort. Han trækker et, som du beder ham om at holde ind mod kroppen.

  Selvsikkert spørger du nu tilskueren: "Er det du har valgt brunt?"
  "Ja", svarer tilskueren, og du fortsætter: "Har det fire ben..."?
  Igen nikker tilskueren. "Siger det nogenlunde sådan her… VRIIIIIINSK (anvend din bedste hestelyd)?"
  Men til din og publikums overraskelse ryster tilskueren nu på hovedet og svarer nej...

  Tilskuerens kort vendes, og det viser sig at forestille et billede af EN STOL. Alle tror at det er gået galt for dig, men når kortet i rammen tages op, har det til alt held forvandlet sig til præcis det samme motiv!

  En underholdende sucker-effekt med en god og sjov rutine. Du modtager kæmpekort med flotte tryk i 4 farver, ramme i træ og udførlig forklaring på dansk og engelsk.

  Klik på YouTube-linket og se hvor meget sjov John Kimmons får ud af Picture Fun (den originale version). Han starter nummeret 3-4 minutter inde i videoen.