NEW GIANT B'WAVE
Varenummer: 689C
.
DKK 485,00 / stk
DKK 388,00 ekskl. moms
 •  
Et af verdens mest populære korttricks, nu med gigantiske 20x30 cm. kort, så du kan vise den hårdtslående effekt på scenen. En tilskuer vælger ét af fire kort og du viser, at du har forudsagt hvilket - på uhyggelig ovebevisende vis!


Mere information

 • Der findes nok nærmest ikke den tryllekunstner, der ikke på et eller andet tidspunkt har nydt at vise Max Mavens ”B’Wave”. Vi har den på lager både i almindelig poker-størrelse, i kæmpekorts versionen og NU også i denne nye udgave med gigantisk store kort, for dig der vil tage denne stærke effekt til scenen.

  Lad os snakke lidt om kortene først:
  - De måler 19,5 x 29,5 cm. og kan ses på selv lang afstand. 
  - De er lavet i plastik, så de kan holde til at blive hevet frem af tasken - igen og igen. 
  - Du kan bruge kortene til Max Mavens originalrutine eller på "den nye måde" (helt uden ” equivoke”).

  Effekten er kort og ren:
  Du viser 4 store kort med bagsiderne ud og fortæller, at der er tale om de fire konger fra et spil: hjerter, klør, ruder og spar. En tilskuer nævner ét af kortene. Når kortene spredes ud viser det sig, at NETOP DET VALGTE KORT som det eneste ligger omvendt i viften! Ikke nok med det: kortet er også det eneste med en anden farve på bagsiden! Og du har stadig det stærkeste klimaks i ærmet, for når de andre tre kort vendes om, er de alle blanke på forsiderne!

  Få tricks virker så enkelt, stærkt og overbevisende. Det holder 100% i ethvert show.  Det er tilmeld legende let at vise. Du skal blot koncentrere dig om præsentationen.

  Og du får noget for pengene. Du modtager to sæt af disse gigantiske kort. Hvis du foretrækker Max Mavens originalpræsentation, skal du blot anvende det ene – og du kan gemme det andet som reserve. Eller bytte rundt, hvis du skal vise det igen for samme publikum. Kortene kommer i en speciel 2-fløjet kuvert, hvor begge sæt ligger. Dem der kender hemmeligheden, vil kunne se det interessante perspektiv i det...