NISSE NUMMERET
Varenummer: 2874
.
DKK 1.500,00 / stk
DKK 1.200,00 ekskl. moms
  •  
Vi er så glade for at kunne tilbyde dette kendte børnenummer - i helt ny julerigtigt design. Nissemor og nissefar bytter plads under to skorstene, men når børnene tror de har regnet ud hvordan det går til, venter der dem en overraskelse...


Mere information

  • Vi er super glade for, at kunne tilbyde dette solide børnenummer, der bygger på en kendt og elsket rutine - men nu i helt ny julerigtigt design.

    Du viser to hylstre udformet som henholdsvis en rød og en grøn skorsten og afslører, at under dem findes nissefar og nissemor. Nu følger den rutine som du kender fra "De Hoppende Kaniner", hvor de to figurer flere gange bytter plads. Børnene får hurtigt en stærk fornemmelse af hvordan det går til, men der venter alle en STOR overraskelse, når du til sidst giver efter og vender nisserne om: for på bagsiderne viser der sig at være to flot pyntede juletræer!

    Det var meget kort fortalt. Hvis du er vant til at underholde børn, ved du hvor meget sjov du kan vride ud af dette nummer.

    Nisserne er fremstillet i stor størrelse (35 cm. høje) og der er ingen stedet gået på kompromis med kvaliteten. Helt ærligt - vi VED, at du vil få succes med dette nummer på programmet. Ved børn såvel som voksne.

    Glædelig jul og rigtig god fornøjelse!