PRESTIGE 2.0 - Hide & Sergey Koller
Varenummer: 5600.2.0
.
DKK 1.450,00 / stk
DKK 1.160,00 ekskl. moms
 •  
En af vores mest populære magiske effekter er nu kommet i forbedret version. Den nye "non-elastic" PRESTIGE 2.0 udmærker sig på flere måder: Her er ingen tråde at passe på, flapperne fungerer ved hjælp af tyngdekraften og alle materialer er forbedret.


Mere information

 • Vi var en af de første forhandlere i verden til at tilbyde den originale PRESTIGE fra Sergey Koller og Hide Project. Nu er selve teknikken blevet opdateret og forfinet, og vi er glade for at kunne tilbyde den nye PRESTIGE 2.0 (non-elastic), der udmærker sig på flere måder:

  1. Først og fremmest fungerer flapperne nu ved hjælp af tyngdekraft og magneter. Der er altså ikke længere nogle elastiktråde der kan sprænge.
  2. Selve fladen du skriver på, er blevet lidt større, så teksten kan ses på længere afstand.
  3. Alle materialer er opgraderet og i bedre kvalitet. Både papir, flapper og plastikhylstre.

  Prestige 2.0 er oplagt som sjov og stærk åbningseffekt, men du kan anvende den præcis hvor du synes den passer bedst ind i dit show. Det er den perfekte metode til at forcere hvad-som-helst imellem 5 forskellige valg-muligheder.

  Du modtager den med idéer til 7 sjove rutiner, men da kortene ankommer blanke, kan du skrive lige hvad du vil på kortene og gøre effekten "helt din egen". Se bare traileren, så forstår du konceptet og du vil sikkert hurtigt komme på, hvordan den kan passes perfekt ind i dit repertoire.

  Blot et eksempel: 
  Du viser 5 skilte der er nummereret 1-5 og forklarer, at tilskueren har helt frit valg imellem 5 forskellige gaver. Tilskueren vælger fuldstændigt frit et af kortene, der trækkes ud af plastiklommen. De andre kort vises, alle med flotte gevinster. Tilskueren kort vendes og han har vundet... ja - hvad synes du? Et par sokker? Et kram? Måske et bifald?

  Bemærk:
  - Tilskueren har helt frit valg. Der er ingen forcering overhovedet!
  - Du kan skrive nøjagtig hvad du vil på kortene (men kun én gang) og gøre nummeret helt dit eget.
  - Hvis du vil, kan du som bonuseffekt følge op og vise, at tilskueren i virkeligheden ikke havde andre muligheder... for tallene på de andre 4 kort er forsvundet!
  - Du kan anvende de medfølgende plastiklommer, men du kan også bruge kortene løse og f.eks. placere dem i en holder eller læne dem mod glas på bordet.
  - Du bestemmer selv præcis hvornår hvert enkelt kort skal aktiveres og udløses - helt usynligt for publikum. Indtil det øjeblik er det "låst".
  - Alt kommer i en flot specialfremstillet beskyttelsespose, til sikker opbevaring og transport.
  - Ved Prestige 2.0 skrives med almindelig vandfast tusch. Klik HER for Prestige Dry-Erase, hvis du ønsker at kunne ændre på teksterne.

  ... 

  "It's clever, it has so many possibilities!" - Kevin James

  "I'm glad I bought it and will use it" - Jeff Hobson

  "Already implemented this in my shows and it kills!" - Kevin Li

  "One of the best tricks of the year!" - Les French Twins