PUBLIKUMS-TESTEREN
Varenummer: 4480
.
DKK 3.200,00 / stk
DKK 2.560,00 ekskl. moms
 •  
Det her apparat vil enhver børne- og familieentertainer kunne få rigtig meget ud af. På den ene side er der indbygget et klap-o-meter og på den anden side en løgne detektor. Professionel rekvisit, hvor der er kælet for detaljen.


Mere information

 • Alle der underholder et børne- eller familiepublikum ved, hvor vigtigt det er med et godt åbningsnummer. Vi er glade for nu at kunne tilbyde et rigtig godt bud.

  Vi har selv været med til at udvikle denne unikke kombination af et KLAP-O-METER og en LØGNE DETEKTOR. Den er ikke alene flot, men du får på én gang også endnu flere fordele og muligheder, end ved de andre modeller, der tidligere har været på markedet.

  KLAP-O-METERET
  Du forklarer publikum, at du gerne lige vil starte med at teste dem og stemningen i lokalet. Du tager en stor lydmåler frem, holder mikrofonen ud mod publikum og beder først alle drengene om at klappe alt hvad de kan. Man kan tydeligt se viseren give udslag. Derefter skal alle pigerne grine så meget de kan. Det lyder godt og pilen giver fint udslag. Så er det de voksnes tur til at… knipse med fingerene. Til sidst skal alle klappe på én gang (eller råbe ”hurra” eller hvad der nu passer til anledningen). Langsomt nærmer måleren sig det røde felt, publikum klapper alt hvad de kan - og til sidst når pilen toppen, den røde knap lyser og i samme øjeblik eksploderer måleren i dine hænder og åbenbarer et virvar af fjedre, printplader, blinkende lys og andet mekanik. Du stirrer forbløffet på det ødelagte apparat, og i samme øjeblik kommer en lille eksplosion, hvorefter du skynder dig at lægge måleapparatet væk. Du kan herefter gå i gang med forestillingen for et godt opvarmet publikum.


  LØGNE DETEKTOREN
  På den anden side af kassen, har vi indbygget en løgnedetektor, som du enten kan starte med eller anvende særskilt. Der kan laves rigtig mange sjove rutiner med den, hvor du hele tiden selv bestemmer om den skal give udslag som om det der bliver sagt er sandt eller falsk. Ved falsk lyser den røde knap, mens den siger BÅÅÅT. Ved sandfærdige udsagn lyser den grønt og kommer med en mere opmuntrende BIIIP-lyd.

  Jeg er én af verdens bedste tryllekunstnere…. BÅÅT!
  Jeg mener… Danmarks bedste tryllekunstnere…. BÅÅT!
  Øøøh – jeg er tryllekunstner… BIIIP

  Kréer selv din egen sjove rutine, hvor du stiller tilskuere spørgsmål og selv bliver taget i egne ”løgne”. 
  Brug den evt. også som afslutning i dit show: ”Tak fordi I kom – I har været verdens bedste publikum....”.

  Den helt store fordel ved vores PUBLIKUMS-TESTER er, at du kan målrette hvad du siger til præcis den anledning, det sted og det publikum som du optræder for. I december kan den præsenteres som dit JUL-O-METER, til festivallen som dit FESTIVAL-O-METER – og du kan spørge publikum om helt aktuelle ting.

  Professionelt rekvisit, som enhver børne- og familieentertainer vil kunne få rigtig meget ud af. Det eneste du skal bruge er et almindeligt 9 volt batteri i en god kvalitet og en lille tot flash-vat, hvis du ønsker at anvende den indbyggede flash-pot.

  Vi er leveringsdygtige både med dansk og engelsk tekst (LIE DETECTOR). Notér i kommentarfeltet hvad du ønsker.