PURE PSYCHOMETRY - Dee Christopher
Varenummer: 6171
.
DKK 550,00 / stk
DKK 440,00 ekskl. moms
 •  
Med "Pure Psychometry" får du mulighed for at udføre en virkelig interessant mental rutine, hvor 4 tilskuere hver gemmer en genstand i en pose. Ikke nok med at du kan sige, hvem der ejer hvad - du kan også afsløre hvad det er. Med bind for øjnene!


Mere information

 • Med Dee Christophers "Pure Psychometry" vil du kunne udføre en overbevisende demonstration af dine "psykometriske" og "parapsykologiske" evner. Som var du synsk vil du kunne beskrive skjulte genstande i detaljer og forbinde deres "energi" med rette ejere... Det hele bygger på smart teknik og præsention, men selv de mest skeptiske tilskuere vil undervejs komme i tvivl.

  Så hvad sker der egentlig?

  Fire ens fløjlsposer udleveres til publikum. Mens den optrædende har bind for øjnene, placerer hver deltager hemmeligt en personlig genstand efter eget valg i posen. Poserne snøres til, indsamles og blandes og én efter én afslører mentalisten skjulte deltaljer omkring genstandene og dens ejere!

  Du modtager fire fine bordeaux fløjlsposer med snøre, samt matchende bind til at sætte for øjnene. Stilfuldt og lækker. Det hele kommer i en æske med link til halvanden times udførlig engelsksproget videoinstruktion. 

  Du lærer hele fem forskellige variationer og med lidt træning, vil du frit kunne "jazze" over temaet og præsentationen, alt efter publikum og anledning. 

  Det fylder ikke meget i tasken, men med "Pure Psychometry" får du mulighed for at udføre et mysterium, der spiller stort og hvor forløbet aldrig er helt det samme. 

  Bemærk: Vi anbefaler ikke denne rutine for nybegyndere, da det for at opnå rette effekt og troværdighed, kræver erfaring med mentalisme og præsentationsteknik.