RAINBOW DIE
Varenummer: 3929
.
DKK 650,00 / stk
DKK 520,00 ekskl. moms
 •  
Godt nummer, der gør sig for ethvert familiepublikum. Tryllekunstneren hævder, at han kan få en terning til at skifte farve, men børnene tror ikke på ham. Med det lykkes - og med et overraskende slutresultat.


Mere information

 • Nyhed fra Tora Magic – her med Steen Peganis præsentation for børn.

  Du viser en stor hvid kæmpeterning, som du lægger ned i en æske med ordene: ”Andre tryllekunstnere ville måske få terningen til at forsvinde, men jeg kan noget der er meget sværere...”

  Du henvender dig til en tilskuer og spørger: ”Kunne jeg få dig til at nævne en tilfældig farve? Grøn – godt valg. Abracadabra-GRØN! Du letter lidt på låget og kigger ned i kassen, hvorefter du med stor overbevisning i stemmen siger: ”ja – nu er den blevet grøn!”
  Du viser det dog ikke, men fortsætter: ”Hvad med dig, vil du prøve at nævne en farve? Gul – super. Abracadabra-GUL! ”Jep”, siger du igen (igen uden at vise det), ”nu er den blevet gul… Nå, nu er det vist min tur. Hvad skal jeg vælge… Nu har jeg det: Abracadabra-HVID! Du tager låget af æsken, tager terningen og og viser stolt at den – ganske rigtigt (og præcis som før) – er hvid…

  ”Drenge og piger – er det ikke fantastisk?” Børnene er mildest talt ikke imponerede…

  ”OK – Så prøver vi igen”, siger du, og lægger den hvide terning tilbage i kassen. ”Er der andre, der vil prøve at nævne en farve? Rød, fint valg. Jeg siger bare abracadabra-RØD, og så er terningen blevet rød – præcis som før. Tror I mig ikke, så kan jeg da godt vise det…” og med de ord, vipper du terningen ud af kassen og ganske rigtig – den er nu rød på alle 6 sider!

  Alle vil tro, at nummeret er slut, men de har stadig et klimaks til gode. Opfyldt af begejstring tilbyder du, at lave nummeret en sidste gang, hvor ALLE børnene må få lov til at være med. Du lægger terningen tilbage i kassen, og instruerer dit publikum i at sige deres farve, så snart du har sagt abracadabra. Det overraskende resultat viser sig, når du vipper terningen ud af kassen – den er nu i alle regnbuens farver!

  Du modtager en perfekt lavet rekvisit i træ, der vil kunne hjælpe dig med at levere god underholdning i mange år. Sammen med den får du en CD med den originale forklaring fra Tora Magic + link til en video, hvor Steen Peganis forklarer sin håndtering.

  ...

  "Jeg har her til aften brugt terningen for 1. gang i et show. WOW det er virkelig et super godt nummer. Det kan kun anbefales." - Ole Beck 

  "Det beste barnenummeret jeg noen gang har kjøpt (og jeg har kjøpt mange). Her har man med barna fra start til slutt, og det inneholder ALT er godt barnenummer skal. I tillegg er det veldig lett å utføre, så man kan konsentrerer seg 100% om presentasjonen. Anbefaler virkelig dette trikset!" - Erik Mogeno