RAINBOW PLUME
Varenummer: 1507
.
DKK 460,00 / stk
DKK 368,00 ekskl. moms
  •  
Endelig er den tilbage! Rainbow Plume er et super godt børnenummer, der er let at præsentere og som får alle ungerne med. Kan vises både for små såvel som helt store forsamlinger. Fint lavet i Tyskland.


Mere information

  • Tryllekunstneren viser en stor hvid fjerkost. Han lægger den ind i et rør, og forklarer, at han kan få den til at blive en hvilken som helst farve. Et barn får lov til at vælge en farve - f.eks. rød. Tryllekunstneren siger abracadabrada-rød, kigger ned i røret og konstaterer glad, at nu er den blevet rød.

    En anden tilskuer får lov til at vælge en farve, og minsandten - tryllekunstneren hævder, at fjerkosten igen har skiftet farve. Børnene begynder dog nu at betvivle tryllekunstnerens ord... Men han fortsætter ufortrødent og forklarer, at det nu er hans tur til at vælge en farve: abracadabrada-hvid, siger han, og trækker atter den hvide fjerkost ud af røret.

    Børnene protesterer og tryllekunstneren indvilger i, at lave nummeret igen. Hvilken farve skal vi så lave nu?, spørger han ud over publikum, der svarer med alle mulige forslag tilbage. Nej, nej, nej, siger magikeren og trækker fjerkosten ud af røret, I skal naturligvis blive enige

    Men miraklet er allerede sket, for fjerkosten er nu i alle mulige farver!!! 

    Et rigtig flot rekvisit, der er lige til at gå til. Leveres med engelsk rutine af Duane Laflin.