SCREEN CLEAN - Jeimin Lee
Varenummer: 4443
.
DKK 195,00 / stk
DKK 156,00 ekskl. moms
  •  
Du trækker et silketørklæde direkte en lånt telefon eller et kortspil! Flot og forbløffende gennemtrængningseffekt, til en særdeles rimelig pris. Let at udføre. Nu i ny version fra Tenyo med en lille forbedring.


Mere information

  • Denne effekt har gået sin sejrsgang på de sociale medier. Det er en ekstrem visuel gennemtrængningseffekt, der kun tager et øjeblik at vise, og kan puttes ind hvor som helst i dit show, uanset om du laver close-up eller optræder på scenen. Se originalvideoen HERTenyos Screen Clean trailer HER eller klik på youtube-ikonet og se Mortenn udføre effekten (på blot 13 sekunder).

    Du låner en telefon af en tilskuer og viser et almindeligt rødt silketørklæde. Du placerer tørklædet foran skærmen, hvorpå du langsomt trækker det lige igennem midten skærmen! Dine hænder er tomme og telefonen kan uden videre gives tilbage til ejermanden.

    Det ser mildest talt forbløffende ud, og vil få dine tilskuere til at tabe kæben. Du kan også vælge at trække silketørklædet igennem f.eks. et kortspil, et kreditkort eller en vandflaske... 

    Der findes flere varianter og kopier på markedet, men som altid støtter vi originalerne – i det her tilfælde er opfinderen den profesionelle koreanske tryllekunstner Jeimin Lee. Hans hjælpemiddel er også det bedste: det er effektivt, usynligt og let at håndtere. Du modtager det sammen med et rødt silketørklæde, så du kan gå i gang, så snart du har set videoinstruktionen.

    Jeimin Lee har solgt rettighederne til japanske Tenyo, der har relanceret nummeret som en del af deres 2019-kollektion. Der medfølger i denne pakke 3 stk. af det usynlige hjælpemiddel og en special holder til tørklædet, der gør det endnu lettere at vise. Der medfølger også link til dansk videoinstruktion, hvor Mortenn på 5 minutter viser og forklarer hvordan du skal gøre.