SHRINKING & GROWING HEAD ILLUSION - Bruce Kalver
Varenummer: 5000
.
DKK 695,00 / stk
DKK 556,00 ekskl. moms
 •  
Tilbage! Nu har du mulighed for at lade dine tilskuere opleve en vild optisk illusion. Først vokser dit hoved - og derefter krymper det..! Komplet pakke med det nye sammenfoldelige hjul og smart manuel drejemekanisme.


Mere information

 • Her er Bruce Kalvers nyeste version af han originale ”Incredible Shrinking and Growing Head Illusion” – og vi elsker den! Forestil dig, at kunne give dine tilskuere et fælles visuelt synsbedrag, som de aldrig har prøvet før. Det kan du med denne illusion – og det virker, uanset om du optræder i stuen eller i et stort auditorium.

  Du har måske selv oplevet den utrolige fysiske effekt som tilskuer? Ellers kan du prøve nu med Bruce Kalvers præsention på YouTube-linket. Det virker ikke så godt online som live, men hvis du følger godt med, vil du faktisk også kunne mærke effekten via skærmen…

  Efter at have stirret på ”hypno-hjulet” i ca. 30 sekunder, oplever man et øjeblik, hvordan andres hoveder vokser som en ballon, der blæses op… Modsat kan man også give illusionen af at de skrumper! Du kan lade dine tilskuere kigge på dig, på hinanden eller måske på direktøren på scenen...

  Det her er måske det letteste trick du nogensinde kommer til at udføre. Men du kan være helt sikker på, at det er noget som dit publikum vil huske efter dit show.

  Vi har købt den nyeste og bedste version hjem fra Bruce. Der er tale om den praktiske ”Travel Edition”, hvor den runde plastikskive kan foldes på midten, så den kun fylder halvt så meget og let kan ligge i din kuffert. Desuden får du med i pakken David Kaplans opfindelse ”Kinetic Krank”, der gør, at du let kan dreje skiven helt uden elektroniske hjælpmidler. Du kan også vælge at sætte den på en elektrisk boremaskine som på videoen, men det er altså ikke nødvendigt!

  Hypno-hjulet har udfoldet en diameter på knap 40 cm. og er stor nok til at kunne vises for op til et par hundrede tilskuere. Der medfølger tips og præsentationsforslag og en videnskabelig forklaring på, hvorfor det rent faktisk virker.

  ...

  "Jeg har i flere år lukket mit børneshow med Bruce Kalvers Shrinking and growing head illusion. Det er det ultimative pack flat - play big nummer og det inspirerer til utroligt mange sjove præsentationer. Med dette nummer lukker jeg altid på et wow og et stort grin." - Christian Wilde Langballe