SITTA LAUNDRY SILK MAGIC
Varenummer: 6318
.
DKK 450,00 / stk
DKK 360,00 ekskl. moms
 •  
Vi er glade for at kunne præsentere en fin version af dette klassiske scenenummer. Tre plettede tørklæder bliver på magisk vis rene igen. Alle tror de ved hvordan du har "tryllet", men der venter dem en stor overraskelse...


Mere information

 • Tryllekunstneren viser tre tørklæder med store pletter. Han placerer dem i en æske med vaskepulver, ryster æsken et par gange, og kan herefter trække tre kridhvide tørklæder op af æsken! 

  Dine skarpe tilskuere gætter måske på, at du blot har de tre beskidte tørklæder gemt i æsken, men nej: til alles overraskelse kan du rive æsken op, og vise at den er helt tom!

  Vi er glade for at kunne tilbyde denne fine version af en magisk klassiker, produceret i Italien af Sitta Magic.

  Du modtager alt klar til brug med tørklæder i størrelse 45 x 45 cm., et hemmeligt hjælpemiddel og den tomme vaskepulveræske

  Du kan sagtens anvende æsken flere gange, men vi sælger refill-pakker med 5 stk., hvis du får brug for flere. Hvis du vil kan du i stedet blot anvende en almindelig papirspose eller lave et kræmmerhus af en avis.

  Du kan krydre effekten ved at hælde flydende vaskemiddel i pakken. Anvend et af vores magiske mælkeglas. Det helt simple "Super Milk" eller den mere avancerede "Milk Wonder Perfect".