SITTA MUTILATED PARASOL
Varenummer: 4671
.
DKK 2.800,00 / stk
DKK 2.240,00 ekskl. moms
 •  
Flot og farverig udgave af nummeret der er kendt som "Paraply Mysteriet", hvor tørklæder og betræk på magisk vis bytter plads. Der benyttes kun én paraply, hvori hele hemmeligheden ligger gemt. Produceret i Italien.


Mere information

 • Paraply Mysteriet er et af de numre, som fuldt fortjent har fået status som en klassiker. Det egner sig lige godt til børne-, voksen- og familieprogrammet.

  Tryllekunstneren viser en stor, flot paraply, som han ruller ind i f.eks. en almindelig avis og lader en tilskuer holde den.. Håndtaget stikker hele tiden ud og er synligt.

  Derefter tager han 6 farvestrålende tørklæder, som han beder en tilskuer om at lægge ned i tom pose. Efter lidt trylleri rives posen op, og tørklæderne er blevet forvandlet til… et paraplybestræk!

  Når paraplyen tages ud af røret, sidder de 6 tørklæder på paraplyens stivere!

  En flot, farverig, enkel, visuel og komisk effekt. Tidligere forhandlede vi en lignende udgave fra Harries i Sverige, men de er ikke længere at skaffe. I stedet kan vi nu tilbyde denne luksus version som Sitta Magic i Italien i mange år har været kendt for at producere. Bemærk at der i denne udgave kun benyttet én paraply, hvori hele hemmeligheden ligger.

  Du modtager en rekvisit som du vil være stolt over at eje og fremvise. Komplet med alt hvad du behøver – også forvandlingspose og tørklæder.