SIX OUTS - Blake Vogt
Varenummer: 4979
.
DKK 750,00 / stk
DKK 600,00 ekskl. moms
 •  
Der er SÅ mange muligheder i det her! Du har en sammenfoldet forudsigelse i en kuvert. I samme øjeblik du åbner den, har du 6 forskellige muligheder for, hvad den skal indeholde. Helt rent og enkelt. Håndlavet af Blake himself.


Mere information

 • Har du nogen sinde ønsket at have SEKS forskellige forudsigelser gemt i ET ENKELT stykke papir? Det er præcis hvad du får med Blake Vogts nye effekt ”SIX OUTS”! Måske så du han anvende den som en del af hans optræden for James Corden på The Late Late Show?

  Det er et ret så genialt hjælpemiddel, der ligner et enkelt sammenfoldet stykke papir i en kuvert, men i samme øjeblik du folder du ud, kan du frit og let vælge hvilken af 6 forskellige muligheder papiret skal indeholde. Det kan være tekster, tegninger, farver, tal, kort, ESP symboler, indkøbslister - ja, nærmest hvad som helst. På videoen HER får du en lyn-brainstorm af opfinderen selv. 

  Du modtager selvfølgelig SIX OUTS helt blank, så du kan skrive præcis hvad der måtte passe til din rutine.

  Du modtager både det speciallavede papir, en blank kuvert og en online video, hvor Blake grundigt indfører dig i hvordan det virker, og hvordan du får skrevet din tekst korrekt. Han kommer også med forskellige idéer til rutiner og så forklarer han, hvordan han brugte det i sin optræden for James Corden.

  Det er et af den her slags herlige remedier, som du kan personliggøre og anvende præcis som det passer til din stil og optræden.

  Hvert eneste eksemplar af omhyggeligt håndlavet af Blake Vogt himselv. Det er produceret i tyvek, der ligner hvidt papir, men i virkeligheden er enormt holdbart, vandfast og helt umuligt at rive i stykker.

  Sammenfoldet måler det 11 x 15 cm. og udfoldet ca. 22,5 x 29 cm.