SKETCHPAD CARD RISE - Signature Edition
Varenummer: 2353
.
DKK 2.080,00 / stk
DKK 1.664,00 ekskl. moms
  •  
Se videodemonstrationen (det kan dog være svært at se hvad der sker - men bemærk publikums reaktion).

Martin Lewis' Sketchpad Card Rise (Cardiographic) er en klassiker blandt professionelle tr...


Mere information

  • Se videodemonstrationen (det kan dog være svært at se hvad der sker - men bemærk publikums reaktion).

    Martin Lewis' Sketchpad Card Rise (Cardiographic) er en klassiker blandt professionelle tryllekunstnere. Den er i repertoiret ved folk som Johnny Thompson, David Copperfield, Whit Haydn & Michael Weber - og nu kan du også få den med i showet. Endda i ny forbedret udgave!

    En tilskuer trækker et kort, og mens denne opfordres til at koncentrere sig om sit valg, tager tryllekunstneren en stor blok papir frem og begynder at tegne. Når han vender blokken om, viser det sig at kortet han har tegnet er forkert! Efter et øjebliks tøven skynder tryllekunstneren sig at lave kortet om til et KORTSPIL ved at tilføje et par få linier - og OP FRA SPILLET STIGER LANGSOMT TILSKUERENS VALGTE KORT! Et utroligt syn. Tegningen kan straks rives af og leveres til tilskueren som en uforglemmelig souvenir.

    Den nye version er både bedre, hurtigere at gøre klar og mere holdbar end de tidligere udgaver. Der medfølger en DVD hvor du får alle de tips, nyttige informationer og dyrekøbte erfaringer, som Martin Lewis har indhentet efter at have optrådt med nummeret i 30 år. Du får alt hvad du behøver komplet med tegninger nok til 6 shows. Du kan bestille flere ved at bestille varenummer 2353B.

    Køb den originale version af et dette underholdende scenenummer - det vil du ikke fortryde!