SPARKLING - James Wang
Varenummer: 5999
.
DKK 1.950,00 / stk
DKK 1.560,00 ekskl. moms
 •  
Her er "den selv-poppende champagne" som du måske har set Lu Chen eller Dan White vise på TV. Du kontrollerer præcis hvornår champagneflasken skal poppe. Flasken er helt almindelig og champagnen kan frit nydes bagefter.


Mere information

 • EN TOPHEMMELIG HEMMELIGHED
  Dan White, Lu Chen, Patrick Kun og flere andre af vores store TV-stjerner var de første, der købte rettighederne til at vise James Wangs fantastiske "selv-poppende champagne". Der er tale om en særdeles opsigtsvækkende effekt, som vi er glade for nu endelig at kunne tilbyde vores skandinaviske kunder.

  ET MAGISK ØJEBLIK
  En flaske champagne stilles bordet og UDEN AT RØRE kan gæsterne mentalt få flasken til at POPPE! Enkelt, elegant, festligt og fuldstændig forbløffende. Det er den mest kommercielle effekt vi har føjet til sortimentet i meget lang tid.

  "FIZZ MASTER" UPDATE
  Hvis du kender til Paul Harris' klassiske "Fizz Master" plot kan vi fortælle, at "Sparkling" er som en opgraderet version af samme effekt. Den store forskel er, at publikum kan se det øjeblik, hvor kulsyren på magisk vis ankommer i flasken. Og alt foregår helt uden du behøver at røre flasken! 

  100% KONTROL
  Med Sparkling undgår du de problemer, der findes med andre lignende effekter. Her er ingen kompliceret kemi, ingen giftige ingredienser og ingen akavet venten for at time det magiske øjeblik. Hemmeligheden er snedigt ingeniørarbejde og du kan bogstavelig talt fjernstyre øjeblikket, hvor flasken skal poppe. Du kan endda i al hemmelighed få en anden til at kontrollere det på lang afstand.

  VÆRD AT NOTERE SIG
  - Ingen forsinkelse, du har fuldstændig kontrol over situtationen
  - Benyt helt almindelige champagneflasker 
  - Flasken kan undersøges og evt. gives til værten
  - Champagne kan straks drikkes af af gæsterne

  Klik på YouTube-linket ovenfor for at se den officielle trailer, og nyd også nedenstående video, hvor Dan White viser Sparkling backstage for "The Roots".