SPLASH BOTTLE 2.0 - David Stone
Varenummer: 3910
.
DKK 395,00 / stk
DKK 316,00 ekskl. moms
  •  
Lær at fremtrylle en fyldt vinflaske lige foran dine tilskuers øjne. Med Splash Bottle 2.0 får du ikke bare én, men hele 16 forskellige variationer forklaret, plus alle de små, vigtige finesser. Din læremester er David Stone.


Mere information

  • Splash Bottle – opfundet af de to franskmænd Damien Vappereau og Jean Mark for 20 år siden – er en moderne klassiker. Du har sikkert flere gange set professionelle tryllekunstnere puste en ballon op, sprænge den og pludselig stå med en vinflaske i hånden. I så fald ved du også, hvilken wow-effekt det har på et publikum.

    En af de personer, der flittigt anvender det smarte hjælpemiddel, er David Stone, og han bruger det ikke kun sammen med en ballon. Faktisk er han kommet på en lang række andre smarte metoder, der alle ender op med samme afslutning – at du står med en fyldt flaske i hånden, uden at dine tilskuere har nogen som helt anelse om hvor den kom fra.

    På denne video forklarer han alt hvad du behøver at vide om metoden, og så viser han hele 16 forskellige måder at fremtrylle en flaske på!

    På menusedlen står: Classic Production, Chewing-gum, Cartoon, Soft, Paper Bag, Nothing, Prediction, Sleeve, Tadaa!, Spectator, Spectator 2, Dinner, Double, Kleenex, Streamer samt Torn & Restored.

    Instruktionsvideoen varer næsten en time og er et “must”, om du vil have ny inspiration og alle de nyttige detaljer omkring Splash Bottle. Desuden medfølger det nødvendige hjælpemiddel i god og solid kvalitet.