STAGE TIC TAC TOE PRO - Bond Lee & Wan
Varenummer: 5025deluxe
.
DKK 4.800,00 / stk
DKK 3.840,00 ekskl. moms
 •  
Det her er godt tænkt! Du spiller "kryds og bolle" med publikum, og uanset hvordan brikkerne bliver placeret, venter der en stor overraskelse, når pladen vendes rundt! Professionel sceneudgave - ny transportvenlig udgave.


Mere information

 • Med udgangspunkt i det klassiske “kryds og bolle” spil, har Bond Lee & Kai-Fu Wan skabt denne fine sceneeffekt, hvor klimakset kan modificeres, så det passer præcis til dig eller det publikum du optræder for. Dette er den nyeste 2022-udgave, der samlet kun vejer 5,3 kg. inkl. kuffert.

  Du udfordrer en tilskuer – eller måske det samlede publikum – til et spil i den klassiske disciplin ”kryds og bolle”. På scenen står en transparent plexiglas-plade inddelt i 9 felter og på skift placerer I brikkerne med henholdsvis kryds og cirkler. Uanset udfaldet, venter der publikum en uventet overraskelse. For når pladen til slut vendes om, danner de 9 brikker samlet det perfekte billede!

  Måske et stort hjerte? 
  Måske navnet på den konference du optræder for? 
  Måske et billede af brudeparret? 
  Måske et slogan eller et logo? 
  Måske en forudsigelse?

  Hvad slut resultatet skal blive bestemmer du fuldstændig selv. Det er let at skifte og du modtager photoshop-filer, så du selv kan designe og få printet præcis det slutresultatet, som passer til dig og anledningen.

  Vi har nummeret på lager i tre versioner. Dette er den helt store "Pro Stage Tic Tac Toe", der måler 72 x 72 cm. Men vi har også "Pro Parlour Tic Tac Toe", hvor pladen måler 39 x 39 cm..

  Du modtager:
  - 6 stk. speciallavet acryl, der klikkes sammen til den store plade.
  - Sammenfoldeligt metalstativ, så pladen står synligt for selv det helt store publikum.
  - 9 stk. “kryds & bolle” plader med magneter.
  - Udførlig videoinstruktion.
  - Photoshopfiler – både med eksempler og mulighed for at lave dit eget design.
  - Professionel solid transportkuffert med håndtag.