SURPRISE BOX
Varenummer: 2227
.
DKK 2.850,00 / stk
DKK 2.280,00 ekskl. moms
 •  
Her er en kaninproduktion der er andet og meget mere, end blot at vise en kasse tom. Hvis du er vant til at underholde en børneflok, vil du straks kunne se mulighederne i denne rutine.


Mere information

 • Her er en kaninproduktion der er andet og meget mere, end blot at vise en kasse tom. Hvis du er vant til at underholde en børneflok, vil du straks kunne se mulighederne i denne rutine.

  Du viser et kæmpe fødselsdagskort (kan let forvandles til et julekort) fra begge sider, og forklarer, at du lige har fået det tilsendt fra én af dine venner. Må man åbne et julekort før jul? Jaaa - siger børnene og glad åbner du kortet.

  Men haløjsa, hvad er det? Inde i det flade kort ligger en stor julegave. Wow! Må man åbne sin julegave før det er jul? Neeeej - råber børnene. Åååårgh - må jeg ikke nok? NEJ! Lyder svaret. Jamen, så bliver jeg nødt til at gemme den væk, for ikke at komme til at kigge i den.

  Med de ord lægger du gaven ned i en æske og lukker låget. Du forsøger at gå videre, men kassen distraherer dig, så du flytter den helt væk Idet du går med kassen skriger børnene, for der var hul i bunden af kassen, så gaven står tilbage på dit bord! Jamen, så bliver jeg nødt til at åbne æsken, siger du. Og børnenes protester dør hurtigt hen, når de ser indholdet - op af gaveæsken kommer der nemlig en levende hvid kanin!

  Husk at det hele startede med et kort, der kun var få cm. tykt!

  Her får du en kvalitetsrekvisit, som du vil få meget glæde af. Har du ikke en kanin, kan du naturligvis i stedet afslutte med at trylle en kæmpe mængde tørklæder, blomster, slik, kager eller noget helt andet op af gaveæsken (der måler 28 x 16 x 13 cm.). Måske gaven til dagens fødselar?