T'ANG DYNASTY TEA CHEST
Varenummer: 3516
.
DKK 1.800,00 / stk
DKK 1.440,00 ekskl. moms
 •  
Her er et originalt, smukt og genialt udtænkt stykke magi, som du vil nyde at have i din samling. Det egner sig til en poetisk fortælling eller blot til at have stående derhjemme og vise ved særlige lejligheder. Endelig tilbage.


Mere information

 • Denne smukke effekt, er en af de mest populære fra Collector’s Workshop. Nu er det endelig lykkedes os atter at skaffe nogle få stykker hjem. Navnet er inspireret af Tang Dynastiet, der regerede i Kina omkring 300 år, og som af historikere betegnes som et af højdepunkterne i den kinesiske civilisation.

  Tryllekunstneren låner en fingering. Han forsegler den i en kuvert som han lægger fuldt synligt på bordet. Han fortæller nu om, hvordan man allerede i det gamle Kina værdsatte te, og om hvordan det på måde som guld, har bevaret sin relevans op igennem historien.

  Magikeren henleder nu opmærksomheden på en lille smuk kinesisk æske, fremstillet i ædeltræ. Ud af den hænger en af de velkendte snore, der hører til en tebrev.

  Han knipser med fingrene og river papirkuverten op – ringen er væk og i stedet indeholder kuverten teblade… Tryllekunstneren ryster forsigtigt den kinesiske æske, og man kan svagt høre noget rasle svagt inde i den... Låget åbnes og afslører at æsken er fyldt med trebreve. Magikeren trækker langsomt i snoren (der hele tiden har været synlig) og op kommer en tepose. Inde i den ligger tilskuerens forsvundne ring!

  Tebrevet kan med det samme rives op, og tilskueren kan få sin ring tilbage.

  Her er et originalt, smukt og genialt udtænkt stykke magi, som du vil nyde at have i din samling. Det egner sig til en poetisk fortælling i close-up showet, som et mirakel i stand-up showet – eller blot til at have stående derhjemme og vise dine gæster ved særlige lejligheder.

  Leveres komplet med alt du behøver – inkl. udførlig forklaring og præsentationsforslag på engelsk.