THE HALF-DYED COLOUR CHANGING SILK
Varenummer: 3324
.
DKK 465,00 / stk
DKK 372,00 ekskl. moms
  •  
Det var Billy McComb, der udødeliggjorde denne variant af det farveskiftende tørklæde. Her har du den originale vare, produceret af Viking Magic i USA med tilladelse fra Billy McComb himself. Stor underholdning lige til at have med i lommen.


Mere information

  • Det var Billy McComb, der udødeliggjorde denne variant af det farveskiftende tørklæde. Her har du den originale vare, produceret af Viking Magic i USA med tilladelse fra Billy McComb himself. Med i pakken følger manuskriptet til præcis den præsensation, som Billy brugte lige indtil sin død. Se eller gense hans underholdende rutine i videoklippet nedenfor.

    Tryllekunstneren stopper et hvidt silketørklæde tørklæde ned i hånden, og når det kommer ud på den anden side er det blevet rødt. Han tilbyder at bryde alle regler, og afsløre hvordan han gør. Tilskuerne sætter sig nysgerrigt helt ud på stolekanten og lytter, mens tryllekunstneren demonstrerer hvordan han i virkeligheden har to tørklæder og forklarer hvorledes han bærer sig ad. I virkeligheden får tilskuerne dog ikke en eneste hemmelighed afsløret, og først et stykke inde i forklaringen går det op for dem at de er blevet snydt – men på en særdeles underholdende måde.

    Undervejs i rutinen viser tryllekunstneren på et tidspunkt, at tørklædet er blevet halvt rødt og halvt hvidt, men forklarer videre, at det skal man selvfølgelig undgå, hvorpå han tryller det ensfarvet igen.

    En klassiker der gør sig fantastisk i ethvert program – ikke mindst for det voksne publikum.

    Vi er stolte over at kunne tilbyde den originale udgave komplet med alt du behøver: silketørklæder (40 x 40 cm.), det magnetiske hjælpemiddel som Billy McComb udviklede og naturligvis den originale rutine – ord for ord.