THE ORIGINAL JUMBO SIDEKICK - Rich Bloch
Varenummer: 4719
.
DKK 9.800,00 / stk
DKK 7.840,00 ekskl. moms
 •  
Her har du en fantastisk underholdende rutine, som vi garanterer vil være et hit i ethvert voksenshow. Det her er den originale udgave fra Collector's Workshop/Viking Magic. Kommer med solid transportkuffert.


Mere information

 • Hvis du har nogle år på bagen inden for trylleverdenen kan du sikkert huske, hvordan Rich Bloch med firmaet Collector's Workshop skabte lidt af en sensation, med deres professionelle og originale sceneeffekter. Altid underholdende og rent kvalitetsmæssigt i en liga helt for sig selv. Klik evt. på videolinket se portrættet af advokaten og tryllekunstneren Rich Bloch.

  For en del år siden blev firma og alle rettigheder overdraget til George Robinson fra Viking Magic, der med stor omhyggelighed nu producerer nogle af de mest eftertragtede mesterværker. Jumbo Sidekick er uden tvivl den mest populære af alle Rich Blochs kreationer. Den er i lange perioder udsolgt og umulig at skaffe, men lige nu har vi dette brugte eksemplar. Gennemtjekket og testet af George Robinson selv.

  Effekten kort:
  En tilskuer vælger et kort fra et spil kæmpekort - lad os sige klør 4. Kortet blandes ind i spillet, der placeres i en holder på bordet. Tryllekunstneren fremdrager en pistol og fortæller, at tilskueren nu skal forsøge at skyde kortet frem... 
  Tilskueren skyder første gang: BANG! Men det eneste der sker er, at dugen på bordet falder ned...
  Tilskueren får et forsøg til: BANG - hvorpå rosen i vasen springer højt op i luften!
  Tredje forsøg: BANG - hele bordpladen vælter, men midt på den sidder et enkelt kort fast, og det er... klør 5. Ikke helt tilskuerens kort, men tæt på...
  Uden tøven griber tryllekunstneren selv pistolen og skyder mod bordet, og i samme øjeblik falder den midterste klør af kortet, så alt stemmer!

  Jumbo Sidekick vil kunne tjene dig i underholdningens tjeneste de næste mange år. Effekten aktiveres ved hjælp af skuddet, så du skal anskaffe dig en 6 mm. startpistol eller lignende (bemærk, at det kræver våbentilladelse).

  Der medfølger både kæmpekort og alfabetkort, der giver mulighed for at få bogstaver til at skifte. Alt omhyggeligt pakket i solid og praktisk transportkasse.

  Bemærk:
  Dette eksemplar er let brugt men har altså siden været omkring producenten i USA, der har tjekket elektronikken, så alt fungerer 100%. Men kan ane, at den har været i brug - men på scenen fremstår den fuldstændig som ny. En god chance for at få en moderne og altid underholdende scene-klassiker på programmet til en meget fornuftig pris.

  Dette er altså ikke en kopi fra Kina! Det her er originalen, som du vil glæde dig over at kunne underholde ethvert publikum med - med god samvittighed.