AWARD-WINNING ROPE MAGIC - Tabary
Varenummer: 4859
.
DKK 295,00 / stk
DKK 236,00 ekskl. moms
  •  
Hvis du vil have ny inspiration til dit stand-up- og sceneshow, så får du med denne flotte bog et sandt overflødighedshorn af rebtricks. Tabarys rebmagi er visuelt og underholdende og bogen er fyldt med skridt-for-skridt tegninger, så det er let at gå til.


Mere information

  • Der er noget særligt over trylleri med reb. Det fylder ikke meget i oppakningen, men tager sig stort ud foran et publikum. Samtidig er der med rebmagi næsten de samme uendelige variationsmuligheder og teknikker, som man inden for close-up magien kender det med mønttrylleri og korttricks.

    Der findes dog ikke meget litteratur tilgængeligt om emnet, men vi har fået fat i et lille restparti af denne legendariske bog fra 2004. Forfatteren er den franske FISM verdensmester Francis Tabary, der (som titlen antyder) er en af verdens bedste inden for trylleri med reb. 

    En stor, flot og indbydende bog på 262 sider. Sprængfyldt med rebtrylleri og med let forståelige beskrivelser, der nærmest er lavet i tegneserieform. Bogen er oversat til engelsk af Todd Karr og med forord af Daryl.

    "Tabary elevates the art of Rope Magic to the highest level the world has ever seen" - Daryl