THE TRIANGLE OF TERROR - Keith Fields
Varenummer: 3406
.
DKK 550,00 / stk
DKK 440,00 ekskl. moms
  •  
Du fylder en kop med vand og placerer den forsigtigt nederst i en trekantet træramme. Til trekantens top er bundet et stykke reb, som du nu griber, hvorpå du begynder at svinge rundt med trekanten i store cirkler – stadig med vandet stående!


Mere information

  • Du fylder en kop med vand og placerer den forsigtigt nederst i en trekantet træramme. Til trekantens top er bundet et stykke reb, som du nu griber, hvorpå du begynder at svinge rundt med trekanten i store cirkler – stadig med den fyldte kop vand stående! Hurtigere og hurtigere går det og du fortsætter med at svinge i cirkler over hovedet, uden at der spilles en dråbe. Det ser fuldstændig vanvittigt ud!

    Hemmeligheden er de fysiske love og centrifugalkraften, men den ligner ægte magi. Til sidst kan du stoppe dine svingninger og vise, at koppen stadig står løst OG stadig er fyldt med vand!

    Hvis du oplevede Paul Zenon optræde med denne effekt ved et af vores arrangementer for nogle år siden, ved du hvor fantastisk virkning det har. Et nummer som dine tilskuere vil snakke om bagefter. Det ser utroligt svært ud, men er i realiteten ganske let at lære.

    Den engelske tryllekunstner og showman Keith Fields har vist nummeret i mange år. Her får du præcis det samme udstyr som han bruger, komplet med præsentationen taget fra hans bog ”If Ever A Wiz There Was”.

    På videoklippet, kan du se ham i aktion, med ikke bare én, men to stk. Triangle of Terror.