THE VENOM CUBE - Henry Harrius
Varenummer: 5075
.
DKK 1.450,00 / stk
DKK 1.160,00 ekskl. moms
 •  
Det her er muligvis den bedste nyhed vi fandt i Blackpool tilbage i 2019. Det er den reneste og mest geniale drømmeversion af effekten, hvor en tilskuers tilfældigt blandede Rubiks terning matcher din forudsigelse.


Mere information

 • En tilskuer blander helt frit en Rubiks Cube og uden nogen som helst unaturlige bevægelser, ombytning eller misdirection, kan du derefter vise, at den fuldstændig præcis matcher den terning, du hele tiden har haft stående synligt på bordet!

  Tilskueren kan stirre på den terning han lige har blandet uden at opdage hemmeligheden. Det hele er så rent og ligetil, at dine tilskuere vil begynde at gætte på, om hemmeligheden måske kan ligge i, at du på en eller anden måde kan styre, hvordan de blander terningen…

  Som afslutning på rutinen, kan du selvfølgelig samle tilskuerens blandede terning på din favoritmåde eller måske anvende undergrundsteknikken ”Gear Solve”, som du som en bonus også får forklaret på instruktionsvideoen.

  Men Venom Cube får du en komplet rutine, som du med det samme kan tage med i dit show: på scenen, for mindre selskaber, ja selv helt close-up. Da Henry demonstrerede sin opfindelse for os i Blackpool, stod vi blot en meter fra ham - uden at opdage noget som helst. 

  Kort sagt: Den nye metode er utrolig smart og vi har glædet os til at præsentere den for vores kunder. Det er tilmed legende let og kan udføres med publikum på alle vinkler.

  I Venom Cube pakken får du:
  Det præcisionslavede gimmick
  To normale (men alligevel let modificerede) RD Regular Cubes
  En lækker opbevaringspose i velour
  Ekstra mærkater
  Udførlig instruktionsvideo (45 min. varighed)

  ...

  “It is a MAJOR STEP FORWARD In cube matching effects. All you need is the skill to not laugh while you are doing it.” Garrett Thomas

  "The method is as devious as the trick itself!" - Shin Lim

  "The next step in cube matching effects" - Steven Brundage

  "The Venom Cube strikes fast and strikes hard. It is the most open and direct version of the Sympathetic Cube available." - Karl Hein