TRAPPED - Rubén Vilagrand
Varenummer: 6285
.
DKK 595,00 / stk
DKK 476,00 ekskl. moms
 •  
Sådan her har du aldrig fundet et valgt kort før! Med Rubén Vilagrands nyeste effekt, kan du med masser af sjov, dramatik - og en helt special musefælde - finde et tilskuerens valgte og signerede kort. Perfekt som underholding til f.eks. konfirmationsfesten.


Mere information

 • Dejlig ny Rubén Vilagrand effekt på hylden. "Trapped" er den perfekte tilføjelse til dit stand-up repertoire for mindre selskaber - f.eks. til forårets konfirmationsfester, hvor konfirmanden kan vælge og signere et kort, der så findes på en måde som dit publikum ALDRIG før har set.

  En tilskuer vælger et tilfældigt kort, sætter sit navn (eller en lille tegning) på kortet, hvorefter det blandes tilbage i spillet. Spillet lægges ned i en spand. Så langt, så godt. Nu til det sjove (og farlige):

  Du introducerer en musefælde og spænder den, så den er klar til fangst. Med musefælden dinglende i en snor (og ledsaget af alle de jokes du kan finde på) sænker du den langsomt ned i spanden, indtil den med et højt smæld fanger noget. Du løfter op i snoren og fanget i fælden sidder noget fastklemt - selvfølgelig tilskuerens eget valgte og signerede kort!

  "Trapped" er let at lære og nem at udføre, og noget de fleste af os kan se potentialet i. Et af den slags numre, der både vil fungere for børn og voksne. Med "Trapped" kan du være sikker på, at fange dit publikums opmærksomhed, og give dem noget at snakke om efterfølgende. Hvis du har nogle år på bagen i tryllebranchen husker du måske, hvor meget sjov du i sin tid havde med Jarle Leirpolls mere håndholdte "Card in Mousetrap". 

  Rubén har med vanlig omhyggelighed specialfremstillet denne musefælde til formålet. Det er professionelt lavet. Den er let at betjene, holdbar og sikker.

  Du modtager den specielle musefælde sammen med udførlig online instruktion. Brug dit eget kortspil, tusch og en hvilken som helst dåse, bøtte eller champagnekøler - alt efter hvad der passer til din stil.

  Bemærk:
  Musefælden du modtager kan klappe rigtigt, så vi anbefaler KUN effekten til dig, hvis du er en erfaren, ansvarlig og voksen tryllekunstner. Sørg for at se instruktionsvideoen før du kigger nærmere på rekvisitten. Anvendelse sker helt på eget ansvar.