UNBELI.BUBBLE - MJ Production
Varenummer: 6188
.
DKK 2.800,00 / stk
DKK 2.240,00 ekskl. moms
 •  
Her er noget helt, helt unikt! Klik og nyd videoen og den smukke fusion imellem sæbebobler, kontaktjonglering og magi... Unbelie.Bubble fra Magicat giver 3-5 minutters spektakulært indslag. Anbefales til den professionelle artist.


Mere information

 • "UnbelieBubble" er en original Magicat-opfindelse, som vi er stolte af, at kunne tilbyde vores professionelle kunder rundt omkring i verden. En fascinerende fusion imellem sæbebobler, contact juggling og magi.

  Hvis du ikke allerede har gjort det, så klik og nyd præsentationen. Vi håber du bliver lige så begejstret og mystificeret, som vi blev da vi så det første gang. Altså, det her øjeblik, hvor krystalkuglen gennemtrænger den store sæbeboble... Det er fedt, ikke sandt?

  UnbelieBubble er kun relevant for den seriøse artist, der er vant til at indøve en ny akt og ved hvad det kræver. Vi anbefaler den til udøvende kunstnere, der kan se værdien i et spektakulær 3-4-5 minutters indslag i forestillingen. Kan passes ind i teatersammenhæng eller for jonglører, sæbebobleartister eller - naturligvis - tryllekunstnere. Den kan kombineres med eksistrende rutiner eller danne rammen om en helt ny akt. 

  Din UnbelieBubble-pakke indeholder:
  - De særlige Unbelie 'Bubble'-gimmicks
  - To fine krystalkugler i forskellige størrelser 
  - En lille effektiv elektronisk sæbeboblemaskine
  - Rengøringsklud af høj kvalitet (mere vigtig end du tror)
  - Link til over en times fremragende videoundervisning med opfinderen selv*

  Derudover skal du blot bruge almindeligt godt sæbeboblevæske og nogle få andre sager, som du sikkert allerede har i huset.

  *Magicat Jon har 15 års erfaring som tryllekunstner og sæbebobleartist og det mærker man tydeligt i den detaljerede vejledning, hvor du ikke blot lærer håndteringen af de forskellige magiske sekvenser, men du også får et grundkursus i "contact juggling" og gode råd omkring optræden med sæbebobler. Videoen er med engelske undertekster.

  Som køber af pakken, får du også adgang til et internt forum, der løbende bliver opdateret og hvor du kan stille spørgsmål og dele tips med andre brugere.

  Hvis du kan se dig selv udføre "UnbelieBubble" er den en overvejelse værd. Den er nu klar til bestilling, eksklusivt ved Pegani i Horsens.