VANISHING BOUQUET & VASE
Varenummer: 2053
.
DKK 3.950,00 / stk
DKK 3.160,00 ekskl. moms
  •  
Den her effekt udgår af produktion, så her er muligvis sidste chance, hvis du drømmer om at vise et af magiens mest visuelle forsvindingsnumre. En stor buket med blomster forsvinder som dug for solen. Fin udførsel fra Tora Magic.


Mere information

  • De bliver ikke produceret længere, men vi har et par få eksemplarer af et af de mest visuelle forsvindingsnumre der findes på denne jord.

    På et elegant tryllebord står en vase med en kæmpe buket (fjer)blomster. Du henleder flere gange igennem forestillingen stolt publikums opmærksomhed på den flotte buket og dufter til den. Sidste gang får du dog lidt blomsterstøv i næsen og nyser - OG I SAMME ØJEBLIK FORSVINDER BLOMSTER OG VASE FRA BORDET! Sådan. Uden tildækning. Begge dele er helt væk og kun bordet står tilbage... Du tørrer næsen, kigger dig lidt omkring og trækker opgivende på skuldrene...

    Hele mekanikken er indbygget i bordet. Og du bestemmer naturligvis selv hvordan du vil præsentere nummeret. Rigtig flot udførelse (hvor bordet kan skilles ad til transport). Kommer med transportkuffert og udførlig engelsk instruktion.