WRAPPED ILLUSION - Thomas Moore
Varenummer: 3039
.
DKK 22.500,00 / stk
DKK 18.000,00 ekskl. moms
 •  
Forbløffende illusion for to personer. En variant af illusionen "Assistant's Revenge". Den ene pakkes ind i "vita wrap" og tape - og bytter på et øjeblik plads med den anden!


Mere information

 • Thomas Moore, opfinderen af denne illusion,  kalder den selv for en ”illusionette” – altså et scenenummer, der ikke fylder meget i bagagen, men som spiller stort og flot på selv de største scener.

  Det er en ny og moderne variation af nummeret, der tilbage i 1960’erne blev opfundet af Robert Harbin og kendt som ”Assistant’s Revenge”. Effekten er simpel, super stærk og ligner ikke noget andet i dit repertoire:

  På scenen står en metalsøjle, hvortil du surres fast med palle wrap, strækfilm, gaffatape, afspærringsbånd eller lignende. Du kan få et par tilskuere på scenen til at gøre det, og de kan blive ved, indtil de er tilfredse og du står fuldstændig fastlåst.

  Nu holdes et klæde op omkring dig – din assistent eller partner går ind bag det – og øjeblikket efter har I byttet plads! Du er fri og bag folien står nu den anden person surret fast! Herefter er det blot at skære din assitent eller makker fri igen – og I kan begge modtage publikums bifald.

  Du vil nyde at udføre illusionen og opleve, hvordan den forbløffer dit publikum. Samtidig er den praktisk. Den pakkes helt sammen i den medfølgende flight-case, som du kan have på bagsædet i en personbil eller med som ”oversize” bagage på flyet. Illusionen tager ikke mange minutter at samle og og den snedige mekaniske hemmelighed, gør den til en fornøjelse at udføre.

  Det første eksemplar af Wrapped blev købt af en amerikansk megastar og siden er flere eksemplarer kommet med i illusions- og sceneproduktioner overalt i verden.

  Thomas Moore er en af Europas mest erfarne illusionsbyggere og de sidste 25 år har han udviklet og produceret kreative illusioner til talrige shows. Wrapped er en af hans mest omtalte og roste effekter. Måske fordi den fornyer en klassisker på en særdeles potent måde og samtidig er den i en prisklasse, der er inden for overkommelig økonomisk rækkevidde. Og så vil du elske hemmeligheden.

  Du modtager flight-case hvori du finder alt hvad du skal bruge: søjle med base på hjul og tæppe med ramme. Anvend dit eget film og pakketape.