ZOMBIE
Varenummer: 146
.
DKK 295,00 / stk
DKK 236,00 ekskl. moms
  •  
Tryllekunstneren viser en stor, flot, blankpoleret metalkugle som du får til at løfte et tørklæde og svæve rundt i luften. Klassisk og flot sceneeffekt. Flot blank metalkugle der måler 12,5 cm. i diameter. Kommer med kugle og gimmick.


Mere information

  • Tryllekunstneren viser en stor, flot, blankpoleret metalkugle. Han lægger den i en lille holder på bordet, og placerer derefter et tørklæde over den. Lidt efter begynder kuglen at røre på sig, og langsomt svæver den op under tørklædet! Den kommer til syne over tørklædet og lægger sig et øjeblik på kanten, hvorefter den svæver op af kunstnerens arm, tilbage og ned langs kanten af tørklædet - ja, på et tidspunkt ser det faktisk ud, som om kuglen er ved at svæve væk fra ham! Til sidst lander den sikkert i den lille metalholder, hvorfra tryllekunstneren kan samle den op, og modtage publikums bifald. 

    En meget flot effekt, der gennem mange år har været et hit på den magiske scene. Vi tilbyder dig ZOMBIE i en virkelig fin og eksklusiv udgave. 

    Komplet med blank metalkugle (12,5 cm. i diameter), gimmick, holder og forklaring. Anvend dit eget ugennemsigtige tørklæde eller bestil vores Zombie Silk