GIANT PUZZLE ILLUSION WITH BAG
Varenummer: PU411
.
DKK 5.900,00 / stk
DKK 4.720,00 ekskl. moms
 •  
Mangler du et fascinerende scenenummer, der ikke ligner noget alle de andre har? Her er sceneudgaven af "Magic Puzzle" - hvor to brikker lægges til et puslespil, og hver gang kan det samles - og passe i rammen. Har et knæk i rammen.


Mere information

 • Vi har et enkelt eksemplar af denne flotte scene-illusion, der kan præsenteres på mange forskellige måder. Den har under transport fået et knæk i rammen, men fremstår ellers fuldstændig som ny. Spar kr. 1800,- og få den speciallavede transportpose med i handlen!

  Sceneversionen af denne smukke illusion, hvor to brikker på mystisk vis tilføjes et puslespil - og det stadig holder sig inden for rammen.

  Du præsenterer en stor ramme, hvorpå der er samlet et puslespil af 10 træbrikker. Til sammen danner det et perfekt rektangel. Du viser en skabelon der passer nøjagtigt ned over det samlede puslespil, og afleverer derefter skabelonen til en tilskuer.

  Du fjerner en af gangen brikkerne fra puslespillet og mens historien fortælles, samler du dem igen på pladen. Du introducerer nu en ekstra brik, og efter at flyttet lidt rundt på alle brikkerne, står du igen med et rektangel. Endnu en gang præsenteres en brik – denne gang lidt større – og atter lykkes det dig at samle puslespillet!

  Det mest overraskende kommer, når du får rammen tilbage fra tilskueren, og den stadig passer perfekt over puslespillet! Et mirakel der vil forbløffe og mystificere selv det mest intellektuelle publikum. Det er let at præsentere med en interessant ledsagende historie,  eller måske som metafor for forandringer i livet eller organisationen.

  Du modtager en på alle måder professionel rekvisit, komplet med alt hvad du behøver. Rammen måler 62 x 78 cm.. Brikkerne er let magnetiske og sidder fast på pladen, der har en vinge, så den kan stå af sig selv.