MAGIC WINE LIST (let brugt)
Varenummer: PU442
.
DKK 850,00 / stk
DKK 680,00 ekskl. moms
 •  
Du viser et vinkort til publikum og bladrer lidt imellem de mange muligheder. Du viser et af billederne til publikum, hvorefter du trækker præcis samme flaske op af bogen! Dette gentager du, indtil der står med op til 5 flasker på bordet. Ældre model i fin stand.


Mere information

 • Perfekt, om du vil lave en restaurant akt eller som et magisk indslag ved vinsmagningen. Eller til den store fødselsdags fest for vinelskeren. Eller som toastmaster under middagen. Eller måske til showet på et hotel… Faktisk kan effekten her passes ind i rigtig mange sammenhænge. Brugt udgave. Blot anvendt få gange.

  Du viser et vinkort til publikum og bladrer lidt imellem de mange muligheder. Du lægger dig fast på én af vinene, og viser billedet til publikum, hvorefter du trækker præcis samme flaske op af bogen! Dette gentager du, indtil der står i alt fem flasker på bordet! Du kan herefter åbne én af vinene og skænke op til dig selv, eller en tilskuer.

  Du kan også vælge at lade den sidste flaske være noget helt andet end vin. Måske en cola eller en vandflaske. Eller hvad med at slutte af med at fremtrylle en pakke hovedpinetabletter…

  Du modtager:
  - Det specielle vinkort der gør det muligt.
  - 4 flasker fremstillet i metal (den sidste lægger du selv til) i den nye kvalitet som du kender det fra The Best Multiplying Wine Bottles.