Ansigtsmaling - Startpakken
Varenummer: 1200S
.
DKK 595,00 / stk
DKK 476,00 ekskl. moms
 •  
Sæt med ansigtsmaling og redskaber til børnehaver og institutioner. Det grundlæggende kit, så du kan komme i gang med ansigtsmaling.


Mere information

 • Start pakken med vandbaseret ansigtsmaling fra Grimas. Sættet indeholder alt hvad du behøver for at male ansigter i børnehaven, til fødselsdage eller til højtider. 

  En komplet pakke af farver og redskaber der skal bruges for at lave flotte ansigter. Med den medfølger der to  inspirationsbøger. Janus Vinther Ansigtssminke 2 med 82 forskellige trin-for-trin fotos af ansigtssminke og Carmel Bloxsom og Rene' Reiche sminke bog Kreative fantasi masker. De flotte fotos viser trin-for-trin, hvordan du laver maskerne og hvilken farver og redskaber, du kan bruge til hver enkel.

  Begge bøger er på 150 sider og på dansk.

  Grundpakken kan kombineres eller suppleres med andre produkter fra Grimas.

  Startpakken kan kombineres med de individuelle farver og redskaber fra Grimas, eller du kan bruge pakken som prøve på grundpakken eller premiumpakken. 

   

  Den fulde opstartspakke indeholder:

  1 x 12 farver vandsminke

  1 x str 2 pensel

  1 x str. 6 pensel

  1 x str. 10 pensel

  1 x skægstubbe svampe grov 

  1 x skægstubbe svampe fin

  1 x Under base make-up

  5 x rund svamp

  2 x Inspirationsbøger

   

  Pegani har i over 30 år forhandlet Grimas ansigtssminke. Vi er stolte af vores sortiment og køber I en vare hos Pegani kan I regne med, at kvaliteten er i orden og bliver bakket op af både service og returret.

  For institutioner er det muligt at betale med EAN-nummer.