CARD COLLEGE LIGHT - Roberto Giobbi
Varenummer: 2277
.
DKK 295,00 / stk
DKK 236,00 ekskl. moms
  •  
Her får du udførlig forklaring på 21 korttricks og 7 længere rutiner, der alle udmærker sig ved, at de er overskuelige at lære, uden at du først skal træne en række vanskelige håndgreb.


Mere information

  • Manden bag denne nye bog er samme forfatter som har skrevet den fantastiske serie "Card College" bøger. I "Card College Light" får du serveret og udførlig forklaret 21 tricks og 7 fulde længere rutiner. Alle trickene kan udføres uden vanskelige greb. Men bemærk, at der er tale om en hel anden type tricks end hvad du normalt forbinder med selvvirkende og automatisk korttrylleri! Her er tale om professionelt materiale, de fleste af numrene direkte fra Giobbis eget repertoire, underholdende og i en rigtig høj kaliber.

    Bogen er naturligvis fantastisk for begyndere, men også for dig der gerne vil imponere publikum med nogle virkningsfulde korttricks, men ikke har mulighed for at investere den tid det tager, at indøve en lang række vanskelige håndgreb. Alle trickene kan udføres med et ganske almindeligt spil kort - gerne lånt.

    Engelsk tekst, god illustreret - 170 sider, indbundet. Et rigtig godt køb!

    Bogen blev anmeldt i Pegasus Plus i maj 2007 hvor David Lindgreen gav den bl.a. følgende ord med på vejen:
    "Læseren får ikke blot fremgangsmåden omhyggeligt og detaljeret forklaret, men også det foredrag, som Giobbi selv bruger. Efter hver trickforklaring meddeler forfatteren nogle af de tanker, han har gjort sig vedrørende nummeret, giver yderligere gode råd samt henvisninger til relevant litteratur. Hertil kommer, at teksten er ledsaget af enkle og oplysende illustrationer. Der er hele syv kapitler i denne kvalitet, og jeg anbefaler bogen til alle kortinteresserede tryllere!"