CARNEYCOPIA - John Carney
Varenummer: 2140
.
DKK 550,00 / stk
DKK 440,00 ekskl. moms
 •  
Endelig genoptrykt. Fra John Carneys kreative hjerne kommer dette overflødighedshorn af en bog, der med kloge tanker og stærke rutiner vil være til inspiration for enhver close-up magiker. Over 40 gennemarbejdede tricks og rutiner.


Mere information

 • Fra John Carneys kreative hjerne kommer dette overflødighedshorn af en bog, der med kloge tanker og stærke rutiner vil være til inspiration for enhver close-up magiker. Nu endelig tilbage i genoptryk. Hver rutine, trick og greb er beskrevet ned til mindste detalje og du får samtidig en anvisning på hvordan det bedst præsenteres på en underholdende måde.

  Bogen er på 266 sider med mange illustrationer. Skrevet og udgivet af Stephen Minch hvilket borger for kvaliteten.

  Et eksempel:
  I nummeret Wired fortæller magikeren om en særlig livagtig drøm, han har haft. I søvne så han et tal for sig, og da han vågnede, skrev han det på et stykke pap, foldede det sammen og lukkede det med hæfteklammer. En tilskuer tæller sine småpenge i lommen, og når papstykket rives op, ses et tal skrevet på det. Dettte tal angiver præcist, hvor mange penge tilskueren har i lommen.

  Et eksempel mere:
  Fruit Cup er en kort bægerspil-rutine med en lånt pengeseddel, hvorfra et hjørne rives af og gives til ejeren. Den sammenkrøllede pengeseddel dukker gang på gang op under et lånt krus, indtil sluttelig en citron kommer til syne. Inde i den ligger pengesedlen.