D'ANGELO'S TOUCH - Rafael D'Angelo
Varenummer: 4865
.
DKK 295,00 / stk
DKK 236,00 ekskl. moms
 •  
Det blev noget af et tilløbsstykke, da Rafael D'Angelo demonstrerede sin PK Touch rutine ved årets Blackpool kongres. Klik og se hvad verdens bedste mentalister synes... Udførligt instruktionshæfte + 15 downloads.


Mere information

 • Denne "PK Touch rutine" har været Rafael D'Angelo's velbevarede hemmelighed i mange år, og ved årets Blackpool kongres blev det noget af et tilløbsstykke, da han viste sin rutine. Se blot kommentarerne herunder:

  "Jeg elsker dette nummer, det er fantastisk udtænkt, og hvor er det en god forklaring i både skrift og i video! Tak for et fantastisk nummer, som jeg vil bruge med stor respekt." - Kurt Løfquist

  "That looks incredible!" - Banachek 

  "A fresh and cunning approach to this treasured experience." - Colin McLeod 

  "The best PK Touch I have ever seen!" - Marc Salem 

  "Is going straight into my new show!" - Keith Barry 

  Rafael har udviklet en ”real-time PK Touch” rutine, som du kan vise hvor-som-helst og når som helst. Helt uden brug af tråde eller andre hjælpemidler! Ja, du kan endda gøre det med publikum hele vejen rundt omkring dig.

  Du får en person til at hjælpe dig og viser, hvordan hun skal løfte en arm, alt efter hvilket sted på kroppen hun kan mærker et tryk. Du beder hende lukke øjnene og træder et par skridt væk fra hende. På afstand peger du nu på forskellige steder på hendes krop, hvorpå hun løfter armene i vejret, præcis som hvis du i virkeligheden prikkede til hende!

  Det her er en af de magiske effekter, der giver allerstørst opmærksomhed, og som med garanti vil blive debateret, lang tid efter du har forladt selskabet. Hemmeligheden er djævelsk snedig og med en struktur, der gør det umuligt for dine tilskuere bagefter at regne ud, hvordan du gjorde. Det er organisk, uden remedier og kan udføres impromptu.

  Du modtager rutinen udførligt beskrevet i en fin lille engelsksproget bog.  Samtidig får du login til 15 forskellige videoer, som du kan streame eller downloade til din computer. Alt bliver godt og grundigt forklaret sammen med masser af fine tips og ekstra detaljer.

  Du kan udføre D’Angelos’s Touch som selvstændig effekt, men hvis du allerede nu arbejder med en variant af "Banachek's Psychokinetic Touches", vil du med al sandsynlighed kunne få stort udbytte af at kæde Rafaels idéer sammen med dine nuværende metoder.