DRAWN IN - Oliver Meech
Varenummer: 4920
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
  •  
Det her er ikke for alle. Men i hænderne på den rigtige, er det et fantastisk genialt koncept, udviklet af Oliver Meechs krøllede hjerne med sans for interessante præsentationer. Et interaktivt stykke trylleri med en overraskende slutning.


Mere information

  • "One of the coolest magic ideas I've seen in a really long time...The book is clever from start to finish...5 Stars with a Stone Status of Absolute GEM!" - Jeff Stone

    Kender du de her bøger, hvor handlingen bestemmes af læseren, der selv skal foretage nogle valg undervejs, der er med til at forme historien? Sådan en bog får du her i form af en engelsk paperback. Handlingen tager udgangspunkt i et besøg på et museum, der hen af vejen tager en "Alfred Hitchcock'sk drejning". Tilskueren starter på side 1, men springer derefter rundt i bogen alt efter hvilke valg han foretager. Når han læser sidste sidste afsnit afsløres det, at du har forudsagt hvilken handling han ville vælge!

    Nummeret kræver, at du har et spil Invisible Deck i gemmerne. Hvis ikke, kan det bestilles nedenfor. Og så kræver det naturligvis også, at du har et engelsktalende publikum. Rutinen kan både vises for én person, for et mindre selskab eller for en sal med flere hundrede personer. Det er ikke for alle, men i hænderne på den rigtige, er det 4-5 minutters anderledes og sofistikeret underholdning, der involverer publikum og afsluttes med et stærkt klimaks.

    Du modtager den velskrevne paperback, der udover den smarte konstruktion også indeholder en anden hemmelighed, der snedigt holder dig orienteret om, hvilket valg der afsluttes med. Selve instruktionen er gemt bagerst i bogen.

    Vil du vide mere for at være helt sikker på, at det er noget for dig, så klik og læs hele anmeldelsen på "My Lovely Assistant". Hvis det er noget for dig, skal du til gengæld ikke tøve for længe: vi har sikret os et lille restparti, men der er kun 12 stk..