EXPERIENCE: The Magic of Jon Allen
Varenummer: 2746
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
 •  
"Stunning effects and jaw-dropping magic!" Sådan siger selveste Jeff McBride om engelske Jon Allen og hans kommercielle og underholdende trylleri. Hans bog har længe været udsolgt. Nu er den tilbage i 2. oplag.


Mere information

 • "Stunning effects and jaw-dropping magic!" -Jeff McBride

  "Jon Allen's magic is so strong and yet so offbeat. And what sets this collection apart is the amount of parlor material he includes. Anyone working on their close-up or stand-up acts would benefit greatly from Experience: The Magic of Jon Allen." -Joshua Jay

  Engelske Jon Allen er en mand med mange talenter. Han har vundet 1. pris i close-up i både IBM og The Magic Circle, han har lanceret flere bedst-sælgende effecter, og så er han en af de travleste magiske entertainere i UK.

  I denne flotte bog forklarer og beskrives på 200 store sider hele 57 af hans bedste tricks. Over 400 fotos ledsager teksten og gør det til en fornøjelse at følge Jon Allens trylleri, der er en blanding af stand-up og close-up. Praktisk anvendelige effekter, som du kan putte direkte ind i dit repertoire.

  JONS KONKURRENCEAKT - Opbygget af 5 tricks det hele hænger sammen som en helhed. Klimakset er fantastisk - her dukker en tilskuers fingerring op inden i en forseglet "party popper" som du kender fra nytår.

  FREDDY'S DEAD - Her får du Jons version af "Professor's Nightmare" der tilføjer nogle fine detaljer og med garanti vil få dig til at finde rebstumperne frem.

  THE WEDDING TRICK - Det perfekte nummer at udføre for glade nygifte par.

  A FULL RUBBER BAND ROUTINE - En rutine der sammenfatter det bedste du kan vise med elastikker.

  SCHRÖDINGER'S CARD - Jons kontroversielle version af "kortet i forseglet kuvert", men i en variant der efterlader publikum mundlamme og med en umulig souvenir, de aldrig vil glemme.

  Bogen er i 2012 genudgivet i ny softback version af Vanishing Inc. Magic.

  I sin anmeldelse I Pegasus skrev David Lindgreen:
  Experience er udgivet af Vanishing Inc. og er et mønstereksempel på, hvorledes en bog bør se ud: Flot og sikkert skrevet, flot og sikkert illustreret med en mængde fotografier, flot og sikkert lay-out'et og indbundet i et flot og slidstærkt lærredsbind. Hvordan skulle man kunne læse denne bog uden at finde adskillige tricks af stor værdi? Den anbefales varmt!