JACK PARKER'S 52 MEMORIES - Gladwin
Varenummer: 2836
.
DKK 460,00 / stk
DKK 368,00 ekskl. moms
  •  
Genudgivelse af en fantastisk flot bog indeholdende Jack Parkers 52 bedste korttricks og rutiner, der som hovedregel kan fremføres helt uden vanskelige greb og teknikker. 300 sider, rigt illustreret med fine to-farvede tegninger. Engelsk tekst.


Mere information

  • Da denne bog udkom første gang fik den en glødende anmeldelse af Peter Duffie i Magic Magazine. Han forudsagde at den hurtigt ville blive udsolgt – og det fik han ret i. Bogen, der samler Jack Parkers 52 bedste korttricks, blev et kæmpe hit, og er de seneste år blevet videresolgt til ganske store summer på f.eks. eBay.

    Andi Gladwin, der stod bag bogen, var dog aldrig helt tilfreds. Det oprindelige værk blev hastet igennem, så bogen kunne nå at udkomme inden Jacks alt for tidlige død. For sin egen tilfredsstillelses skyld, har Andi nu genredigeret bogen og netop udgivet oplag nummer to. Teksten er blevet finpudset og fremstår endnu mere tydeligt i sproget, ligesom der er blevet kælet for illustrationer og lay-out. Resultatet er eminent og en pryd i enhver bogsamling.

    300 sider med kortrutiner som du vil elske at læse, lære og vise. De fleste effekter er overraskende enkle at lære, men som hovedregel meget visuelle og altid forbløffende. Vil du vide mere inden du lægger bogen i indkøbskurven, så se videoen hvor Andi selv præsenterer bogen og fortæller om indhold, baggrund og udgivelsen.

    "52 Memories is one of the most important magic books to be published in the last ten years." - Tomas Blomberg